Країна
Мова
Кешбек Booking (Букінг) - 5% економії на кожному бронюванні готелю

Що таке кешбек Букінг?

Booking.com (Букінг) - найбільший ресурс для бронювання готелів. Параметри пошуку на сайті дозволяють знайти і забронювати житло в будь-якій точці світу. Для цього необхідно задати місто, дати і умови проживання, тип готельного номеру і кількість гостей. Додатково можна вказати ціновий діапазон та інші особливі побажання. Після того, як ти ввів всі параметри пошуку, сайт показує доступні варіанти, що максимально відповідають твоєму запиту.

Кешбек Букінг - це повернення частини грошей, витрачених на бронювання готелю на Booking.com за допомогою спеціального сервісу. Booking та інші ресурси платять винагороду за залучених клієнтів кешбек агрегатору, саме з цих коштів і формується кешбек, який ти отримуєш.

Відсоток повернення відрізняється у різних кешбек платформ. Найбільший кешбек на Букінг - цілих 5% вартості бронювання - пропонує ресурс Hello Cashback. Високий відсоток - не єдина вигода для наших користувачів! Кешбек Букінг доступний в лічені секунди в будь-якому мобільному месенджері (Viber, Telegram, WhatsApp, Facebook Messenger), а для пошуку і резервування тепер не потрібна реєстрація.

Як отримати кешбек на Букінг?

Забронювати номер в готелі з кешбеком на Booking дуже просто, щоб почати просто відправ нам повідомлення "привіт кешбек" в улюбленому мессенджере і слідуй підказкам чат-бота. Виведення коштів на карту також можливий через месенджери - отримувати виплати ще ніколи не було так легко!

Терміни виплати кешбек Booking тебе порадують - бонуси будуть нараховані на твій рахунок протягом 30 днів, а мінімальна сума накопичень для виведення становить всього 2 євро!

Додатковий профіт для учасників програми: тревел консьєрж на час подорожі в подарунок! Онлайн асистент знаходиться на зв'язку 24 години на добу, 7 днів на тиждень, і готовий виконати будь-які доручення, такі як покупка авіаквитків і чек-ін, замовлення трансферу, пошук гіда і складання програми заходів, організація зустрічей і інше - поки ти насолоджуєшся відпочинком.