Країна
Мова
Гори чи море? А що обереш ти?

Це літо дає всім шанс познайомитися з природою і курортами рідної країни. В той час як всі відпочивали в Туреччині, Греції та на Кіпрі, в Україні теж удосконалювався сервіс.

Тобі до вподоби засмагати на березі моря? Чи віддаєш перевагу активному відпочинку в горах?

А ми склали для тебе топ 5 місць для відвідування в кожному напрямку!

Отже, якщо ти вирушаєш на південь України:

1. Кінбурнська коса — пляжі з білим піском, аромати хвойного лісу, поклади цілющих грязей для оздоровлення.

2. Кароліно-Бугаз — морські пляжі з ідеально чистим піском, елітний відпочинок завдяки сприятливому географічному положенню.

3. Одеса — відмінний варіант для тих, хто любить не тільки пляжний, а й більш насичений, світський відпочинок з походами в театри, музеї, на концерти, прогулянками по місту і посиденьками в кафе і ресторанах.

4. Лазурне — основну масу відпочиваючих складає молодь, чому сприяє наявність кафе, ресторанів, нічних клубів. Можна оздоровитися, прийняти грязьові ванни.

5. Скадовськ — тисячі туристів полюбили скадовські пляжі за те, що вода і повітря тут найбільш насичені йодом і бромом з усіх курортних місць на узбережжі моря. Зі Скадовська можна відвідати острів Джарилгач — українські Мальдіви.

Ну а якщо ти обрав відпочинок в Карпатах:

1. Буковель — похід в гори до найближчих вершин, до диких водоспадів і до цілющих джерел.

2. Яремче — тут поєднується тиша гір, чудові панорами, інфраструктура міста, затишні і комфортні садиби.

3. Трускавець — водні процедури, чисте повітря, мінеральна вода. Відпочинок в Трускавці — це 100% оздоровлення для організму.

4. Шацькі озера — сосновий ліс і кришталева вода, яка збагачена гліцерином та сріблом.

5. Синевир — є найбільшим і найглибшим високогірним озером України, знаходиться біля села Синевирська Поляна. Плавати тут можна на плоту.

Що б ти не обрав, у Hello Cashback завжди знайдеться для тебе вигідний Кешбек! Від Airbnb — 2%, від Booking.com — 5% і від Expedia — 10%!