Країна
Мова
Кешбек сайти: як заощадити на подорожах і покупках

Кешбек сайти - це сервіси, які повертають покупцям частину грошей, витрачених на покупку товарів, замовлення послуг в інтернеті або подорожі (бронювання готелів, придбання авіаквитків, оренду автомобіля і навіть пакетні тури). Кешбек платформа виступає в ролі рекламного майданчика для онлайн магазинів і сервісів, об'єднуючи їх в зручному для користувача каталозі. Інтернет-магазини платять комісію кешбек агрегаторами за кожного покупця, який прийшов за їхнім посиланням. З цієї винагороди формується кешбек - відсоток від суми замовлення, який повертається покупцеві.

Кешбек сайти не тільки виплачують бонуси, а й тримають тебе в курсі найвигідніших акційних пропозицій своїх партнерів. Таким чином ти отримуєш подвійну економію на онлайн покупки.

Кешбек сайти суттєво відрізняються один від одного розміром бонусів і умовами виплат, тому вибирати слід уважно, щоб отримати максимальну вигоду в найкоротший термін. Більшість платформ вимагають накопичення досить великої суми кешбеку перш, ніж ти зможеш вивести його. На тлі невисоких відсотків, перспектива отримання повернення грошей виявляється занадто віддаленою.

Хороша новина: знайдено кешбек сервіс, який пропонує своїм клієнтам і високі відсотки, і швидкі виплати. Переконайся в цьому сам, ознайомившись з умовами Hello Cashback!

Найвищий кешбек за туристичні послуги: 5% за бронювання готелів на Booking і Expedia. Ми єдиний сервіс, який пропонує кешбек для туристів на Airbnb - 2%.

Hello Cashback дає унікальний бонус для туристів - тревел консьєрж сервіс в подарунок на час подорожі. Інші кешбек сайти не пропонують нічого схожого! Консьєрж - незамінний онлайн помічник, який цілодобово підтримує мандрівника протягом всієї поїздки. Він швидко і ефективно виконає рутинні завдання: прокладе маршрут, забронює квитки, трансфер або орендує автомобіль; організовує дозвілля: замовить столик ресторані, спланує програму відвідування визначних пам'яток і багато іншого. Все, що тобі залишається - отримувати задоволення від безтурботного відпочинку.

Сервіс потішить шопоголіків: в нашому каталозі тільки найнадійніші магазини. Тому ти можеш не турбуватися про своєчасну доставку, гарантію/повернення товару.

Тобі не доведеться чекати виплату кешбеку цілу вічність - кошти будуть доступні висновку протягом 30 днів, а мінімальна сума для виводу - від 2 Євро.

Ти оціниш мобільність і зручність користування: бронювання, покупки і виплати доступні за допомогою чат-бота в будь-якому месенджері.