Країна
Мова
Кешбек сервіс: як це працює? Частина 1

Що таке кешбек сервіс?

Що являє собою Кешбек сервіс легко зрозуміти, звернувшись до дослівного перекладу слова кешбек (англ. cash - готівка і back - назад). Кешбек сервіс являє собою онлайн платформу, яка співпрацює з великою кількістю магазинів і сервісів та повертає їхнім клієнтам, які здійснили замовлення послуг або покупку товару, певний відсоток витрачених грошей. За залучення кожного покупця кешбек агрегатор отримує винагороду, більшу частину якої він переводить на твій рахунок у вигляді кешбеку.

Кешбек сервіс, окрім повернення грошей, інформує тебе про новинки, акційні пропозиції та розпродажі партнерів, які можуть стати тобі у нагоді.

Відсоток, який виплачує кешбек сервіс, може варіюватися від зовсім невеликого, але приємного бонусу близько 1% до вельми солідної економії до 5% на товари з Aliexpress.

Як вибрати кращий кешбек сервіс?

Кешбек сервісів сьогодні багато, і далеко не всі їх пропозиції однаково хороші і реально цікаві для споживача. У одних відсоток кешбеку не справляє враження, або й зовсім не вартий часу, витраченого на реєстрацію, у інших терміни виплат затягуються до трьох місяців, а мінімальна сума для виведення досить велика, ось і доводиться накопичувати кешбек досить довго, перш, ніж ти зможеш ним скористатися. Тому вибирати варто, ретельно проаналізувавши всі умови, розмір винагороди та зручність користування.

Сподіваємося, нам вдалося доступно пояснити, як працює кешбек сервіс. У наступній статті ми докладно розповімо тобі про те, яка кешбек платформа надає найбільшу вигоду своїм клієнтам. Залишайся з нами!