Країна
Мова
Що таке кешбек?

Що таке кешбек легко зрозуміти, поглянувши на дослівний переклад з англійської - "повернення готівки" (cash back). Кешбек - це повернення певного відсотка витрат на подорожі і покупки в інтернет-магазинах. Кешбек сервіс приносить вигоду щоразу, коли ти робиш покупки онлайн або бронюєте готель і авіаквитки, збираючись в подорож. Це реальні гроші, які ти зможеш вивести на свою карту і витратити на будь-які інші покупки.

Розмір кешбеку різний у кожного магазину або сервісу, і може сягати 15% від вартості товару або послуги.

Як працює кешбек сервіс?

Інтернет-магазини платять агрегатору комісію за залучення нових покупців, а він, у свою чергу, перераховує тобі частину цих коштів.

Як отримати кешбек?

  1. Насамперед, слід зареєструватися на сайті, ця процедура потребує всього кілька хвилин твого часу. Це необхідно для того, щоб створити твій особистий кабінет, в якому зберігатиметься інформація про накопичені гроші, історію бронювань та інше.
  2. Після успішної реєстрації вибери магазин або сервіс з каталогу партнерів і перейди за посиланням. Здійсни покупку звичним способом. Бонуси будуть зараховані на твою карту автоматично.

Чому варто вибрати сервіс Hello Cashback?

  • Ти отримаєш можливість додаткової економії на поїздках, відпочинку та шопінгу в твоїх улюблених онлайн магазинах.
  • Hello Cashback доступний в чат-ботах в будь-якому месенджері (Viber, Telegram, WhatsApp, Facebook Messenger)
  • Жодних проблем з доставкою товару або гарантією - ми співпрацюємо тільки з надійними, перевіреними магазинами.
  • Термін зарахування коштів на карту - до 30 днів.
  • Мінімальна сума для виведення - всього 2 Євро!

Сподіваємося, ми допомогли тобі з'ясувати, що таке кешбек :) Якщо у тебе виникли додаткові питання, постав їх оператору служби підтримки - для цього просто напиши нам в чат у твоєму улюбленому месенджері.

Бажаємо тобі яскравого дозвілля та приємних покупок!